Piratflagga och betonggjutna tal besätter tomten

I måndags tog vi tomten i besittning genom att hissa en piratflagga på dess högsta punkt, vilket väckte grannarnas förbryllade intresse och inte stillade nyfikenhet, samt lade första stenen på plats: en hemmagjuten betongplatta med husets gatunummer angett med mosaik.

Piratflaggan
Piratflaggan
Husets gatunummer
Husets gatunummer

3 Comments

 • 2009-08-06 - 16:26 | Permalink

  Borde du inte postat detta i den andra bloggen?
  .-= ctail´s last blog ..Dennetts dravel =-.

  • Henrik
   2009-08-08 - 10:53 | Permalink

   Ja, ctail, du har rätt i det att detta inlägg passar mycket bättre i bloggen ”Villa Artemis”. Min oblyga anledning till att publicera det här är att jag ville inlägget skulle visas även på Facebook och där tillåts det bara visning av flödet från en enda källa, som det verkar.
   Hoppas finna en lösning på detta.

 • Comments are closed.