Piratflagga och betonggjutna tal besätter tomten

I måndags tog vi tomten i besittning genom att hissa en piratflagga på dess högsta punkt, vilket väckte grannarnas förbryllade intresse och inte stillade nyfikenhet, samt lade första stenen på plats: en hemmagjuten betongplatta med husets gatunummer angett med mosaik.

Piratflaggan

Piratflaggan

Husets gatunummer

Husets gatunummer

3 reaktion på “Piratflagga och betonggjutna tal besätter tomten

    1. Henrik Inläggsförfattare

      Ja, ctail, du har rätt i det att detta inlägg passar mycket bättre i bloggen ”Villa Artemis”. Min oblyga anledning till att publicera det här är att jag ville inlägget skulle visas även på Facebook och där tillåts det bara visning av flödet från en enda källa, som det verkar.
      Hoppas finna en lösning på detta.

Kommentarer inaktiverade.