Novalima på Fasching!

Novalima

Wow, det var bra! Hypnotiska, pumpande, sugande rytmer och svävande, ambient-klanger bultas, slås, gnuggas och knäpps fram av sju hängivna och sammansvetsade musiker. De ackompanjerar en fascinerande sångerska som lirkar, lockar och wailar framför en dansande, gungande, sjungande, entusiastisk publik. Novalima spelar ”Afro-Peruvian Music, dub, electronic and world music”. När sista låten spelas är scenen fylld av dansande donnor från publiken.

Jag och min sambo diggar och groovar med varsin Samuel Adams Boston Ale. Vågor av ljud och harmonier. Kul ställe med bredd!

Av märkliga skäl var detta första gången jag var på Fasching. Jag trivdes fint, men jag är väldigt överraskad över att detta omtalade ställe var så yttepyttelitet! Har svårt att smälta det faktiskt och jag antar att jag i min fantasi gjort det STORT med tanke på vilka STORHETER som spelat här… I och för sig kommer man nära artisterna, men formatet är ändå klart begränsat av lokalen.

Grannhuset Oscars var kooolt i Art Deco-stil och även Casino Cosmopol hade en häftig fasad, däremellan ligger Fasching inklämt i en gränd…

Nå, nu vet jag var det är. Och snart är det Stockholm Jazz med massa bra musik.

Afro-Peruvian Music, dub, electronic and world mu
Det här inlägget postades i Konst, Musik, Roligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.