Figurationer – följ med på virtuell konstutställning

Figurationer visades på Edsviks konsthall under maj- september och jag var där och diggade läget. Starkt, vackert, skickligt, intressant. Det blev stort spektakel och konstdebatt kring Nerdrums lärjungar och kritikerna läste in saker i verken som jag aldrig hade anat, men så är jag inte konstkritiker heller, tyvärr.

För den som vill bilda sig, bilda sig en egen uppfattning eller bara söka lite konsnärlig skaffning finns här en liten filmsnutt att avnjuta, en virtuell visning av verken så som de ställdes ut på Edsviks konsthall:

Det här inlägget postades i Konst och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.