Röd koltrast

Idag tog jag bilen till Kumla för att träffa en trevlig man som jobbar som ingenjör på Ericsson.

Anledningen var att han sålde en motorcykel, en Honda CBR 1100 XX Blackbird, med endast 355 mil(!) på mätaren.

Ingenjören jobbade under 5 år som teknikchef på en fabrik i Kina och träffade där en japan som hade importerat motorcykeln från Japan. Av olika skäl körde japanen inte mycket hoj, så Ingenjören köpte den när den bara hade gått 10 mil. Men inte heller Ingenjörn körde så mycket.

Efter utlandsvistelsens slut så tog han med motorcykeln som flyttgods till Sverige, men många andra intressen, till exempel sportbilar, gjorde att hojen mest blev stående i varmgaraget. Tills denna försommar när Ingenjören bestämde sig för att någon annan skulle få njuta av hojen.

När jag kollade in hojen så tyckte jag att den såg mycket fin ut och att den gick riktigt bra, så det blir nu jag som ska få njuta av den!

Honda CBR 1100 XX Blackbird

Honda CBR 1100 XX Blackbird

Tillsammans med motorcykeln följde en massa tillbehör som gör livet gladare och lättare. Bland annat följde det med ett extra avgassystem, ett Nojima 4-1 helsystem, vilket gör att motorn kan andas lite bättre. En annan fördel är att andra trafikanter får lättare att höra mig, även om jag helst färdas tyst.

Roligt när både säljare och köpare är nöjda!

Det här inlägget postades i mc och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.