Fotoutmaningen 365 foton 2013, tema 14. Bakverk (Bild 70 av 365)
Senaste kommentarer
- Ollie om Godnatt världen
- Henrik om Hurva kyrka
- Linda om Hurva kyrka
- Henrik om Hurva kyrka
- Ossian om Hurva kyrka
- Peter om Kajak till salu
- Fredrik om Bill Öhrström?
- Rinda om Bill Öhrström?
- Hanna om Reset the net
- Henrik om 237. Plektrum
- Janicke om 237. Plektrum
- BatongAmanda om Test av cykelkarta
- Henrik om 237. Plektrum
- BatongAmanda om 237. Plektrum
- irkirk om 290. Splittrat
- Henrik om 237. Plektrum
- Henrik om 237. Plektrum
- BatongAmanda om 237. Plektrum
- Annika om 237. Plektrum
- Henrik om 237. Plektrum
- Cici om 237. Plektrum
- Henrik om 237. Plektrum
- Henrik om 005. Angelägen
- Henrik om 290. Splittrat
- Pysselfarmor om 237. Plektrum
- gunilla om 237. Plektrum
- gunilla om 005. Angelägen
- gunilla om 290. Splittrat
- Henrik om 084. Färgat
- Henrik om 238. Poäng
- Henrik om 005. Angelägen
- Henrik om 220. Observant
- Henrik om 290. Splittrat
- Henrik om 345. Vår
- Cici om 084. Färgat
- Cici om 290. Splittrat
- Cici om 238. Poäng
- Cici om 005. Angelägen
- Annika om 290. Splittrat
- Pysselfarmor om 360. Ödla
- Pysselfarmor om 170. Laddar
- Pysselfarmor om 220. Observant
- Pysselfarmor om 290. Splittrat
- Pysselfarmor om 345. Vår
- Henrik om 005. Angelägen
- Henrik om 290. Splittrat
- Henrik om 190. Maj
- BatongAmanda om 005. Angelägen
- BatongAmanda om 290. Splittrat
- BatongAmanda om 190. Maj
Kategorier
Blogroll
- Bad Astronomy
- Bad Science
- Birger Schlaug – oberoende debattör
- Cognitive Daily Insomnad
- Ctail.avadeux.net Högintressant och spännnande. Död?
- Dark Roasted Blend
- David Nessle
- Drawn -illustrations
- Ekonomistas Egonomer
- Eleverna i TEAM Eleverna på TEAM Westerlundska
- Eleverna-bloggen Henrik bloggar som lärare
- Fedoverse (Mastodon) En av de bästa
- Hakank
- Hakke snackar
- infontology
- Lilla blå bloggen
- Lotten
- Mark Media
- Maths Nilsson, författare
- Matt Cuts blog
- Max Magnus Artist
- Mindhacks
- Mymarkup Erik Stattin
- Naseer Alkhouri
- Peace Vigil Paintings
- Populär astronomi
- Science 2.0 Scientific blogging
- Simplistic Art
- Stationsvakt
- Stefan Stenudd
- Stephen Fry
- Stjärnstoft och kugghjul
- The Far Side Gary Larson, the master
- Universum Noll – musikblogg
- Vetenskapsnytt
- Wired Science
- Wood’s lot
365 foton 2013
Jag deltog i Fotoutmaningen 365 foton för att det var skoj och för att jag ville lära mig mera om fotografering. Min kamera är en Sony Nex-5K med objektiv 3,5-5,6/18-55mm. Ibland använder jag även min mobil som var en Samsung S3, sedan en Xperia Z1, nu en Xperia Z2. Ibland publicerar jag mina foton direkt från kameran, men ibland justerar bilder i datorn med programmen Gimp eller Shotwell.
Originalmaterial på denna webbplats Henrik Sundström är licensierat under en Creative Commons Erkännande-DelaLika 3.0 Unported-licens. Övrigt material, inklusive kommentarer, är respektive upphovsrättsinnehavares.
Kul om du vill använda något material, men följ licensen och fråga gärna först.- Några av mina övriga webbsidor:
Det inplantatet får du gärna skicka upp men hallonet på toppen kan du behålla!!! 😎
Jag tänkte ”tutte” när jag såg bakelsen – och det vattnades i munnen när konditorskan beskrev den – så jag kunde inte låta bli att köpa.
Fotot här blev inte så bra alls – jag satt vid en dator med dålig skärm när jag försökte återskapa det röda i hallonet och det ser inte bra ut nu. Guldet är fantastiskt fint tycker jag. Kollega berättade hur hon försökt göra liknande guld hemma, men det blev alltför brunt. Nu kan alltså bagare vara rena alkemisterna.
Den här bakelsen var nästan värd sin vikt i guld, dvs oerhört god! 😛
Det går inte att redigera ett hallon sådär! 😯 Jag är expert på hallon eller var! Vi ägde förrut ett jätteland med otroligt goda hallon fråga Bindefelt!!! Sen har lillbrorsan hållit på och bakat även om jag slog honom på fingrarna ibland! Var erbjuden anställning av lillbrorsans far men tacka nej! Gillar kvallitet framför kvantitet! Och ja de kan få grädde av vatten nästan i alla fall, hahaa… !!! 😉
Det var ett mycket gott hallon. En kollega sa att det smakade precis som ett skogshallon, en annan sa att det nog var styckefryst. Det var ganska stort 😛
Vem är Bindefelt jag ska fråga? :-O
Kvalitet är bäst!
Hahaa.. Samma fråga hade jag när hans namn nämdes!!! Mikael Bindefelt är festfixare nr 1 i Stockholm och ville alltid ha våra hallon!!! Vi hade en gammal sort som var supergod och vacker! Folk kunde betala överpriser bara det fick köpa dessa hallon! Men vi orka inte med detta jätteland utan minska det till hälften! Ändå slarvplocka vi lätt mer än 200 liter som vi gav bort till släkt och vänner! Just nu saknar jag dem då frysarna gapar tomma och vi inte kan göra vår hallonkaka!!! ;D
Både fräck och vacker och, som jag förstår av kommentarssvaren, god också. Symboliserar den något speciellt?
Japp, väldigt god 😛
Det var en kollega som bjöd och angav som anledning att han åker på semester till Kanarieöarna en vecka. Det var en anledning så god som någon 🙂
mmm ser den ut att smaka! Och jag tror den var precis lagom – inte alls mäktig.
Perfekt!