124. I väntan på

124. I väntan på

124. I väntan på

Fotoutmaningen 365 foton 2013, tema 124. I väntan på (Bild 103 av 365)

Det här inlägget postades i 365-foton-2013, Foto och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 124. I väntan på

  1. Cici skriver:

    Jag tänker mig att det är en student som extraknäcker som cykeltaxiförare och här sitter hon djupt försjunken i studielitteraturen i väntan på kunder. Ett bra gatufotografi men lugnet och harmonin i cykeltaxin och affärsgatans vimmel i bakgrunden.
    Jag skulle inte haft något emot att få skjuts med ett sånt ekipage den gången maken och jag turistade Köpenhamn. Det var drygt att i sommarvärmen gå från Centralstationen till Den lilla sjöjungfrun.

    • Henrik skriver:

      Jag tror du har rätt i student, men om jag minns rätt så var det inte studielitteratur. Såg flera sådana här ekipage. Cykling är populärt i Köpenhamn och man satsar mycket på vägar och säkerhet, vilket vi borde ta efter i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.