319. Trappa

319. Trappa

319. Trappa

Fotoutmaningen 365 foton 2013, tema 319. Trappa (Bild 105 av 365)

Det här inlägget postades i 365-foton-2013, Foto och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på 319. Trappa

 1. Cici skriver:

  Oj så många härliga fina bilder du har lagt in. Jag har bara hunnit skumma igenom dom och det kommer att ta ett tag innan jag studerat dom ordentligt och kan kommentera dom. Men så här överlag så ser dom helläckra ut.
  Jag kan ju börja med trappan här som förutom att den är vackert är fotograferad så att det blir en väldigt lustig effekt. Man kan nästan uppleva den som ett tegeltorn om man tittar på ett visst sätt. Snyggt med den mörkare nedre delen och den ljusare, luftigare övre.

 2. gunilla skriver:

  läcker bild! ser ut som om trappan svävar i luften, är det den himmelska trappan? Slutar i Intet! Tack för kommentarer! HEMLIG är tagen på påskfirandet när präster och män med blompinnar vandrar genom staden S B de Alportel på Algarve. Så lite maffia-känsla finns det bland de medverkande!

  • Henrik skriver:

   Denna trappa är i källaren på Lunds äldsta profana byggnad, så den kanske slutar på samma ställe där Mafiosos hamnar efter tiden på jorden? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.