105. Handskrivet

105. Handskrivet

105. Handskrivet

Fotoutmaningen 365 foton 2013, tema 105. Handskrivet (Bild 114 av 365)

Det här inlägget postades i 365-foton-2013, Foto. Bokmärk permalänken.

4 svar på 105. Handskrivet

 1. BatongAmanda skriver:

  Är det månne en viss författares skrivbord??? 😮

 2. Cici skriver:

  Jag är så gammal att jag har använt mig av den där sortens bläckpennor då jag gick i skolan. Dom var inte lätthanterliga kan jag tala om och bläckfläckarna kunde bli många. Läskpapper var obligatoriskt i sammanhanget. Det var en lättnad när reservoarpennan kom. Att skriva med kulspetspenna var en styggelse ansåg lärarna, den förstörde handstilen.
  Jag kommer att tänka på Strindbergsmuséet när jag ser denna bild. Kanske en interiörbild därifrån?

 3. Henrik skriver:

  Jag har också använt sådana bläckpennor, men bara för att testa kalligrafi.
  Visst är det Strindbergsmuséet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.