190. Maj

190. Maj

190. Maj

Fotoutmaningen 365 foton 2013, tema 190. Maj (Bild 107 av 365)

Det här inlägget postades i 365-foton-2013, Foto. Bokmärk permalänken.

12 svar på 190. Maj

 1. BatongAmanda skriver:

  Hahaa… Där kom den Varför är jag inte förvånad att det var just du med detta Maj-foto!!! 😮

  • Henrik skriver:

   Jag är ganska imponerad av mig själv att jag tog mig tid och ork att kolla in LO’s Karl-Petter Thorvaldsson på Malmtorget (tror jag det heter?) 🙂

  • BatongAmanda skriver:

   Jag trodde det hette Norra Bantorget??? 🙄

   • Henrik skriver:

    Japp det stämmer nog bättre… Det är på gården till Norra latin.

   • BatongAmanda skriver:

    Jobba en sommar på den skolgården!!! 😎

    • Henrik skriver:

     Så klart du kände igen dig! 🙂
     Vad jobbade du med?

    • BatongAmanda skriver:

     Som barn till en Lapplisa/Polis fick man sommarjobb då Gatukontoret öppna vissa Skolgårdar i Stockholm för parkering mot en avgift på sommarlovet! Mitt andra jobb som 14-åring då jag börja! Sen hade jag även trappstädning för de som inte orka i vårt hus en gång i veckan! Därför fick jag i Julklapp ibland av ”Handskrivet”! Det blev liten peng för en som inte hade någon peng hemifrån som tonåring!!! 😮

     • Henrik skriver:

      Jag börjar ana varifrån ”Batong-” kommer ifrån 🙂
      Fick du julklapp av ”Handskrivet”? Hur menar du?
      Egen inkomst ger frihet! Och frihet är det bästa ting, som sökas kan all världen kring.

 2. Cici skriver:

  Naturligtvis ska man fira första maj vid LO-borgen och Folkets Hus. För övrigt ”mina” kvarter på den tiden jag gick i Adolf fredriks Musikklasser som ligger ett par kvarter bort. Där torde ha förändrats en hel del sedan dess.

  • Henrik skriver:

   Aha, en musiker förutom fotograf! Skoj!
   Första maj är för de flesta en ledig dag och inget annat. Jag tycker det är mycket intressant.

 3. BatongAmanda skriver:

  Hade förut problem på din sida direkt efter du lagt in bilderna= den visa inte kommentarerna, den visa kommentarerna, syntes inte inläggen fast texten stod där och ibland bara vissa kommentarer syntes!!! Den bugga ordentligt men ser inget denna gång!!! 🙂

  • Henrik skriver:

   Japp det stämmer. Mitt webbhotell, Surftown, har rått mig att lägga in ett ”tillägg” i WordPress, men det stökar till allting och skapar fördröjningar i uppdateringar och kommentarer. Knasigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.