238. Poäng

238. Poäng
238. Poäng

Fotoutmaningen 365 foton 2013, tema 238. Poäng (Bild 119 av 365)

2 Comments

 • 2013-05-07 - 20:28 | Permalink

  Ibland behöver man verkligen någon som kan förklara vad det är som är poängen med konstverket. Damen till höger tycks verkligen engagerad och gestikulerar övertygande medans damerna till vänster, som lyssnar intresserat, ser en aning skeptiska ut. Snyggt att du fått själva konstverket till huvudperson genom belysningen och genom friläggningen.

  • Henrik
   2013-05-09 - 1:22 | Permalink

   Tack för den fina kritiken! Jag är mycket glad för dina konstruktiva synpunkter!
   Du har rätt i det mesta, fast jag har inte frilagt något, inte alls. Bara justerat lite ljus och beskurit. Kulturhuset har gjort en fantastisk ljussättning av denna mycket fina utställning av Tova Morzard så det ser kanske ut som att jag ”konstgjort” något med datorns bildbehandlingsprogram, men detta är faktiskt som det såg ut – mer eller mindre.

 • Comments are closed.