Nu blir det WordPress med ny adress

Efter att nu i fyra år använt PHP-Fusion byter jag idag publiceringssystem till WordPress. Efter cirka 780 blogginlägg och drygt 2500 kommentarer är det dags för mig att sälla mig till den stora skara som nyttjar WordPress som bloggverktyg.

Ny bloggadress blir http://henriksundstrom.se/blog. Har tänkt låta allt det gamla ligga kvar på samma adresser.

Eftersom jag fått fixa konverteringen av databaserna själv tog det ett par timmar och nu återstår det en del arbete som jag inte lyckats automatisera, men successivt ska det bli en success. Har jag tänkt.

Välkommen sköna läsare till denna sköna, nya värld!

3 Comments

 • 2008-09-14 - 21:37 | Permalink

  Det ska bli spännande … 🙂

 • 2008-09-15 - 13:46 | Permalink

  Welcome to the darkside, we hope you’ll enjoy your stay here.

  Nä, men WP är rätt skönt. Främst att det är så dynamiskt och man kan göra vad man än vill av det.

 • Henrik
  2008-09-15 - 17:09 | Permalink

  Tack Naseer,
  det känns kul att komma in i värmen 🙂
  Ja WP verkar helt ok så här långt. Jag gillar fortfarande php-fusion (och är lite förtjust att inte göra som ”alla andra”), men wp har mer ”extra bling” att erbjuda. Kul med lite förnyelse oxo!

 • Comments are closed.