Sex haiku

Pang på rödbetan

Vi rumlar ner i sängen

Fyra sekunder

Det här inlägget postades i Poesi, Roligt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Sex haiku

 1. ctail skriver:

  Var är de andra fem 😛

 2. ctail skriver:

  (Hm, mitt kolon-P ersattes av ett glatt ansikte. Ser inte ut som räcker-ut-tungan för mig i alla fall.)

 3. Henrik skriver:

  De kommer inom de närmsta dagarna 🙂

 4. ctail skriver:

  Du menar att det var en avsiktlig särskrivning? Då får jag väl istället gnälla på att det heter haikuer i plural.

 5. Henrik skriver:

  En del ska ju alltid gnälla! 😉
  Jag är också av åsikten att pluralis av haiku är haikuer. Fast min barnsliga sort får gärna kallas hajkusar. (Ett märkligt djur på min ära)

  Ctail, du kan även lufta ditt gnäll på en annan av mina sajter:
  http://www.avreagera.se!

  Ett försök att förklara mitt val av titlar:
  Det där med ”Sex haiku”, ”Fem haiku” är, förutom att det ska anknyta till innehållet i haikun, och i första haikun tillika en inledande anspelning på sex, tänkt att likna en nedräkning och associera till exempelvis ”Six mrs Ippi, Five mrs Ippi” eller ”Ettusensex, ettusenfem …” etc. Långsökt? Svar ja. Om man frågar mig åtminstone, men det är väl okej om poesi innehåller kryptiska och långsökta associationer?

 6. ctail skriver:

  Det var en utmärkt förklaring. Jag är nöjd.

  Tack för tipset om avreaktionstjänsten, men avreaktion är nog inte vad jag behöver. Jag är inte en person med uppdämda aggressioner (tror jag inte i alla fall), jag är bara en naturlig felfinnare till min person. Jag gav upp att försöka bekämpa mina grundläggande personlighetsdrag våren 1992, och sedan dess väljer jag att odla dem och använda mig konstruktivt av dem, och, när jag tycker att jag befinner mig i någorlunda säker och vänskaplig miljö, exponera dem. Ibland slår det tillbaka i ansiktet på mig men för det mesta fungerar strategin bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.