Odyssevs – ett levande äventyr

Homeros  Homeros

 

För några veckor började jag mickla med en ny webbsajt som jag gett namnet Odyssevs. Jag tänkte mig en sajt för skönlitterära skribenter och fabulerare. Varje deltagare skulle få en egen blogg och det skulle finnas en gemensam del med forum och varje deltagare skulle få en egen gästbok osv. Hittade en kul lösning med WordPress MU och Buddypress, men det roliga tog slut när integrationen mellan WordPress MU (Multiuser) och forumdelen bbPress inte funkade.

Idag, två veckor senare, minns jag inte varför 🙂 men det var någon inställning på servern som inte passade. (Det funkade inte heller med egna subdomäner åt varje användare pga Surftowns serverinställningar av wildcard-subdomäner, om nu någon undrade.)

 

Är det någon i denna bloggs gigantiskt kunniga läsekrets som har gjort denna integration och kan guida mig rätt?

Det här inlägget postades i Bloggeri, Poesi och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.