Sålde hojen igår

Igår sålde jag min trogna Honda CBR 1000F, en kanonfin motorcykel som hör till kategorin sporttouring, dvs den kan köras både snabbt och långt. Jag köpte den fjärde maj 2007 av en kille i Höganäs och har haft fantastiskt roligt med den, men den närmsta tiden kommer jag inte att ha så mycket tid att ägna åt att köra hoj, vare sig på landsväg eller på bana, så igår kom en kille från Tranås – cirka 30 mil härifrån – och hämtade den rödvita skönheten. Barnen sa också farväl till ”Paff” och det kändes lite sorgligt.

Honda CBR 1000F, Paff

Honda CBR 1000F, "Paff"

Adieu kära hoj, jag saknar dig och minns dig med glädje.

Nu över till andra projekt!

Det här inlägget postades i mc och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.