Livet är …

Livet är rikt. Fullt av perspektiv och intressanta vinklingar. Sällan jag bidrar till så’nt, men jag uppskattar att de erbjuds. Livet är skönt på det viset, att man kan njuta både av att skapa och av det skapta. Själva skapandeprocessen är det som jag tror jag uppskattar mest och när jag i det skapta kan förnimma kraft, liv och känsla så kan jag också uppskatta det. Det mänskliga måste vara där; njutningen, kampen, befrielsen, hoppet och … det som inte kan uttryckas med ord.

Livet är gjort av rna ,skriver DN.

Livet blir längre av lite vin, skriver DN.

Neanderthalarna gillade musik, skriver DN.

Lovet blir längre av att jag fått ännu ett läsår att arbeta som gymnasielärare.

Det kunde va’tt värre.

Om någon dag har jag ytterligare att kungöra. Tills dess: var en människa!

Det här inlägget postades i Diverse. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.